Tietoja

Tervehdys! Me olemme Wuokko & Wuokko. Aikojen alussa olimme tosin Wuokko & Kilpeläinen, mutta sukunimien yhdenmukaistaminen on tarjonnut paljon kaivattuja lisämerkkejä blogipostauksiin.

Olemme kolmekymppinen aviopari, joka pitää matkustamisesta. Täältä löytyvät matkablogimme, joita olemme pitäneet pidemmillä, lähinnä Itä-Intian alueelle suuntautuneilla matkoillamme. Jatkossa saattaa olla mahdollista päivittää kuulumisia myös lyhyemmiltä reissuilta blogausvälineiden jatkuvan kehittymisen ansiosta.

Matkamme ovat tosiaan olleet aika lailla Intia-keskeisiä, ja olemmekin viettäneet siellä yhteensä jo puoli vuotta eri matkojen aikana. Asennoitumisemme Intiaan on aika klassinen love-hate -suhde, eikä matkojen tuoma kokemuksen ja ymmärryksen karttuminen ole täysin laannuttanut pientä ihmisvihaajaa, joka nostaa meissä päätään aina matkojen tiimellyksessä Intian hulinassa. Rakkaus lienee silti voiton puolella, sillä täysiä matkustusmasokisteja emme ole. Hyviäkin hetkiä on siis koettu runsaasti, ja viime kädessähän aika tekee tehtävänsä ja kultaa muistot…

Matkakuvia ei toistaiseksi ole nähtävissä täällä, mutta asiaintilaa yritetään parantaa ja niitä lisättäneen myös vanhoihin blogauksiin, kunhan aika antaa myöten. Samoin vanhat kommentit puuttuvat vielä kokonaan, mutta sekin toivottavasti korjaantuu jossain vaiheessa.

Hyviä lukuhetkiä uusien ja vanhojen tarinoiden parissa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *