Helteisesta Lontoosta

Valipysahdys Lontoossa alkaa olla loppusuoralla, odotellaan Delhin koneeseen nousua. Taalla on ollut hellepaiva, eli hyvaa totuttautumista Intian lampoon… Ollaan ehditty katsastaa “lapi” British Museum. Sielta terveiset mm. Kleopatran muumiolta ja Moai-patsaalta (silta jolla on viela korva tallessa). Museokulttuurin lisaksi harrastettiin hieman pubikulttuuria kunnon ruoan ja juoman merkeissa = bitteria, chipseja, uuniperunaa. Maiju on lisaksi saanut pakollisen Crunchiensa ja on siksi melko tyytyvainen. Paljon muuta ei sitten ehdittykaan, kun matka kentalta ja kentalle metrolla vei tunnin suuntaansa. Hauska pyrahdys kuitenkin, toivottavasti ensi kerralla ehdimme Lontooseen ihan ajan kanssa. Vaikka tuleehan tama kaupunki tutuksi tallakin tavalla 😉

Taalla MikkoMaiju, Lontoo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *