Terveiset Goalta!

Ollaan oltu niin kiireisia kaikesta laiskottelusta ettei olla aiemmin saatu kirjoitettua kuulumisia. Sunnuntaina tosiaan aamupaivasta saavuttiin Keralasta Goalle junalla (ja jos joku ei viela ole lukenut uutisista sita junaonnettomuus juttua Jammussa, niin taalla on sattunu tosi paha junaonnettomuus. Ylen mukaan “rautateiden turvallisuustaso on heikko”, ja onnettomuuksia sattuu noin 300 vuodessa. Onneksi kuultiin se vasta nyt). Paatettiin pistaa elama risaiseksi ja otettiin taksi suoraan hotellille, hintaa tuli 650 rupiaa (n. 50 km matka). Saatiin siis huone hotellilta saman tien, kun Mikko soitti etukateen Keralan paasta ja jarkkas varauksen. Meista hotelli ei kylla nayta kovin taydelta, meidan lisaksi siella on lahinna keski-ikaisia britteja jollain pakettimatkalla. Ihan mukava paikka kuitenkin. Meidan huone on tosi iso, oikeestaan 2 huonetta + keittio (=jaakaappi ja vesihana) + parveke, makuuhuoneessa ilmastointi ja telkka. Lisaksi hotellilla on pieni (muttei liian) uima-allas, aurinkotuoleja ja baari + grilli altaan vieressa. Siella on lekoiltu pari paivaa. Lohoilyn lisaksi ollaan myos tehty kavelyretkia lahimaastoon, rannalle ja kylalle. Paikka on aika pieni, turistejakaan ei mitenkaan kamalasti (viela). Turisteille suunnattuja vaate- ja kraasakojuja on sitakin enemman, hinnat on alkuun pilvissa mutta tippuu kylla heti jos ei vaikuta kiinnostuneelta. Yks nainen suuttui meille kun ei meinattu ostaa silta saronkia jonka hintaa se oli jo tiputtanu alle puoleen. Oltiin sen mielesta no good ja crazy people, ja lisaks se ihmetteli etta miks me sitten halutaan tietaa jonkun tuotteen hinta jollei aiota ostaa sita. Niin no. Taalla muuten tulee sellaista turkki/kreikka fiilista, kun kauppiaat suoltavat sellaisia klassikoita kuin: “Anttilan hinta, Stockmannin laatu”, “Mita kuuluu, kukkuluuruu”, “Kuusi metria long” ja “I make halpa price”. Onneksi tehtiin ostoksia jo muualla ja rahdattiin tavaraa mukanamme, taalla ostosmahdollisuudet ainakin toistaiseksi tosi heikot. Saa nahda mika tilanne huomenna, kun taalla on kuuluisat keskiviikkomarkkinat, joille tulee porukkaa kaikkialta. Eilen kuitenkin oltiin taas paikalliskierroskavelylla ja satuttiin tormaamaan sekatavarakauppaan, joka myi myos alkomahoolia. Kysaistiin huvikseen 0,7L Smirnoffin hintaa, 300 rupiaa!! No lahdettiin jo pois kunnes jano yllatti ja piti menna takaisin ostamaan pullo pois. Tuli sitten viela kysaistya halvinta viinaa, Romanov, 0,7L 100 rupiaa!! Se lahti sitten matkaan. Juomat on aika edullisia taalla, ja lampimassa tietysti maistuu niin mehu, vesi kuin olutkin. Tosin Maijulla taas vahan mahavaivoja ja pahoinvointia, niin etta Mikko saa pitaa suomalaisten kunniaa ylla. Viinakaupalta kavellessa satuttiin tien vieressa olevassa tonossa nakemaan uv-varein maalattuja kankaita ja jaatiin hetkeksi niita ihmettelemaan. Silloin sisalta huitoi joku mies, joka paljastui itavaltalaiseksi hippiseta-Thymiksi, ja sanoi etta tulkaa sisaan vaan. Istuskeltiin hetki ja juteltiin, vahan paasta paikalle tuli myos paikan omistaja, Renate, joskin vahan stressaantuneena huomisista markkinoista ja kauppa-asioista. Hauska tati silti, ja pyysi meidat piipahtamaan milloin vaan kuljetaan ohi. Tama taitaa erityisesti olla tuollaisten vahan jo kulahtaneiden ja keski-ikaistyvien hippihenkisten ihmisten unelmapaikka. Enivei, tanaan kaytiin isommassa kaupungissa, Panajissa. Sinne piti menna kahdella bussilla Mapusan kautta, mutta yhteydet oli kylla tosi toimivat. Matka kesti n. 45 min suuntaansa. Kaupunki oli pieni ja rauhallinen mutta ei vaikuttanut kovin kummoiselta. Jannempaa onkin varmaan tutustua eri rantoihin/kyliin Anjunan molemmin puolin. Kaikki kulkee taalla skoottereilla tai moottoripyorilla, me ollaan toistaiseksi vaan kavelty mutta saa nahda uskaltaudutaanko skootteriajelulle (ihan hitaasti sitten vaan). Nyt lahdetaan tukevasti jalkaisin kohti rantaa, yritetaan loytaa kiva paikka jossa voidaan istua iltaa.

Don Joao Resort - Olohuone

Don Joao Resort – Olohuone

Don Joao Resort - Makuuhuone

Don Joao Resort – Makuuhuone

Don Joao Resort - Keittiö

Don Joao Resort – Keittiö

Don Joao Resort - Parveke

Don Joao Resort – Parveke. Meidän on tuo ylempi.

Don Joao Resort - Uima-allas

Don Joao Resort – Uima-allas

Uima-allas leijona

Uima-allas leijona

Anjuna Beach rantakallioita, ravintoloita ja kojuja

Anjuna Beach rantakallioita, ravintoloita ja kojuja

Mapusan bussiin oli laitettu kana poikineen takakonttiin

Mapusan bussiin oli laitettu kana poikineen takakonttiin

Panajin bulevardia

Panajin bulevardia

Joulu tulla jolkottaa jo Panajiin

Joulu tulla jolkottaa jo Panajiin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *