Ajan tappoa Bangaloressa

Bangaloressa viela, yritetaan tappaa aikaa ennen seuraavaa junamatkaa. Eilen ja tanaan on pyoritty tassa lahialueella, tehty vahan ostoksia taas (reput pikkuhiljaa tayttyy, mutta viela mahtuu hyvin – tama tiedoksi kaikille reppujen pienuutta kommentoineille ;). Tuliaisten jako tapahtunee Iivisniemen legendaarisesta paasiaisarvonnasta tuttuun tapaan. (Haviaja saa Hermannin.) Lisaksi ollaan kayty puistossa, Aquariumissa (vahan kuin Stockan akvaario-osasto 10 sentin paasymaksulla) seka kasvitieteellisessa puutarhassa. Asken koluttiin lapi kirjakauppaa, ja selailtiin siella Lonely Planetin Finland-opaskirjaa. Vantaan mainittiin olevan kiinnostava lahinna Helsinki-Vantaan lentoaseman takia. Hahhaa. Ruokailun suhteen ollaan jatkettu pikaruokalinjalla (Pizza Hut, Marrybrown hampparipaikka, Subway, Dominos Pizza), se jotenkin soveltuu tanne Bangaloreen. Huomisesta lahtien sitten taas oikeita Intian herkkuja. Paikallista ruokaa syotiin aamupalaksi, ja huomaa etta ollaan etelampana kun chilia viljellaan vahan reilumman puoleisesti. Eilen kayskennellessa tuli kokeiltua myos kookospahkinaa. Kaveri otti sellaisen hieman paata pienemman vihrean mohkylan ja sitten sellaisella hillittomalla machetella sivalsi palloon kolon. Pillilla sitten imettiin sielta sellaista – yllattavan hyvaa ja raikasta – mehua. Tyhja pallo annettiin sitten kaverille takaisin ja sivallus jatkui pallon halkaisulla – katta vasten! Lopuksi sai viela kaapia hedelmalihat (tai mita kookosrasvaa nyt onkaan) kuoren siivulla. Se oli hieman limaista, mutta ihan hyvaa. Hintaa tuolle operaatiolle tuli kokonaiset Rs 7 eli n 12 senttia. On ehkapa hieman erilaista kookosta kuin mita kotona saa kaupasta. Meidan loppuloman (toivottavasti) ainoa huolenaihe, kulkuneuvo Keralasta Goalle, on sekin oikeastaan ratkennut. Mikko teki eilen selvitystyota junalippujen nettivarausjarjestelmassa, ja loydettiin muutama pateva yhteys joista yhdessa oli jopa tilaa. Hypattiin pikaisesti autoriksaan ja mentiin rautatieaseman varaustoimistoon hankkimaan liput (nettivaraus ei oikein toimi kun liput toimitetaan joko kotiovelle, jota meilla ei taalla ole, tai Delhiin). Otettiin lopulta kahdet liput, toinen varmistettu, mutta paivaa liian aikaisin (ei hotellivarausta viela saapumispaivalle) ja toinen oikealle paivalle mutta waiting listilla sijoilla 7 ja 8. Ensi viikolla voidaan sitten jannailla miten meidan jonotuksen kay. Viimeisia junamatkoja viedaan, tanaan viiden maissa lahtee yojuna Keralaan, Kochiin. Siella sitten viikko aikaa seikkailla, siita enemman ensi kerralla. Nyt viela ehka hieman mehua tai jaateloa ja pikkuisen sapuskaakin ennen junaa.

Kuinka saisin rikki kookospähkinän

Kuinka saisin rikki kookospähkinän

Roskaruokaa MarryBrownissa

Roskaruokaa MarryBrownissa. Ihan ykkös hampparipaikka.

Kaljaämpäri hotellilla

Kaljaämpäri hotellilla

Mukaan tarttuneita ostoksia

Mukaan tarttuneita ostoksia

Bangaloren puistoloistoa

Bangaloren puistoloistoa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *