Toinen päivä Similipalissa

Aamulla vetastiin aamupalat huiviin ja jatkettiin matkaa puoli yhdeksalta. Siina ajeltiin pitkin “viidakkotieta” seuraavalle ihmettely paikalle. Tama paikka oli nimeltaan Bareipani ja sisalsi mm. sellaisen reilut 400m korkean vesiputouksen vastapaisella kallionseinamalla. Sen tosin naki aika kaukaa vain, mutta meteli oli silti aika kova. Meidan piti yopya taalla molemmat yot, mutta se resthouse oli jo varattu. Siina ihmeteltiin otokoita joille meidan opas (Tutu nimeltaan) syotti muurahaisia ja purossa vilistavia sammakoita. Jatkettiin eteenpain toiselle vesiputouspaikalle, jossa oli kolme pienempaa (150m) ja enempi piilossa olevaa putousta. Joranda Fallseilla oli meidan toinen yopymispaikka. Kaytiin huviksemme kiipeilemassa kallionjyrkanteella (yli 150 metria korkeella). Siella sitten juotiin taas teeta ja ihasteltiin maisemia. Kolmen jalkeen lahdettiin ajelulle paikallisille markkinoille (siella puiston sisalla siis asuu ihmisia pienissa kylissa). Siella nahtiin paikallista juopottelua ja maistettiin paikallista kiljua (tai jotain riisiviinia kuiteskin) ja syotiin chiliherneita hintaan Rs 2. Pienilla markkinoilla ne myivat kaikkea naposteltavaa ja tupakanlehtia ja kuulemma viikottaiset markkinat on kylalaisten ainoa huvitus (juomisen lisaksi). Palattiin takaisin mokille ja tehtiin pieni kavelyretki viereiselle kalliolle tiirailemaan vesiputousta vahan paremmasta kulmasta. Taas juotiin teeta ja odoteltiin illallista ja nukkumaan menoa.

Aamu valkenee puistossa

Aamu valkenee puistossa

Barehipani-putous

Barehipani-putous on 217m korkea.

Barehipanin majapaikka

Barehipanin majapaikka. Olis ollu kyllä ihan hieno.

Autosta puhkesi rengas

Autosta puhkesi rengas, mutta sen korjaus ei kestänyt kuin pienen jaloittelun verran.

Puiston asukkaiden kylä

Puiston asukkaiden kylä

Meilläkin voisi kasvattaa ihan hyvin kurpitsoja katolla

Meilläkin voisi kasvattaa ihan hyvin kurpitsoja katolla

Joranda-putous

Joranda-putous on 181m korkea

Käytiin vähän seikkailemassa putouksen päällä

Käytiin vähän seikkailemassa putouksen päällä

Iltapäivän lepohetki

Iltapäivän lepohetki

Iltapäivä on hyvä aika myös teelle

Iltapäivä on hyvä aika myös teelle

Paikallista markkinahumua

Paikallista markkinahumua

Illallinen

Illallinen. Saatiin kyllä muutakin kuin riisiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *