Paneer Tikkaa… nam

Eilen illalla tultiin sitten tanne Bhubaneswariin siina kahdeksan aikaan. Kapsyteltiin vahan matkaa ja otettiin hotellihuone laheisesta paikasta Rs200 hintaan. Checkinin jalkeen lahdettiin ottamaan hieman purtavaa, kun mina (iso M) olin esm. syonyt viimeksi n. klo 8:00 aamupalana vahan muroja ja kupin teeta. Maiju sen sijaan ahmi junassa kokonaiset 3 banaania (ja vahan sipsia =). Mentiin sellaiseen hienoon hotelliin syomaan, kun muissa syomaa tarjoavissa paikoissa lahella ei ollut listoja ollenkaan vaan oisi saanut jotain epamaaraista riisi-leipa mattoa. Ei kelvannut silla nyt tarvittiin jotain oikeeta. Paneer Tikkaa, stuffed tomatoa, naania ja pari isoa King Fisheria. Hyvaa ja hintaa sellaiset Rs300. Olut alkaa olla kohtuu hintaista (ainakin verrattuna Udaipuriin jossa melkeen tuplahinta), Rs70 per 0,66L pullo A:ta. Sitten nukkumaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *