Paiva viisi sairaalassa

Eilettain laakariseta kertoi etta ainoa mita ne on loytaneet verikokeista oli joku tauti nimelta x jota levittaa bedbugit ja muut otokat. Iu. Mutta antibioottien pitas tehota siihen. Jos/kun (saa luvan olla kun!) Mikolla ei tanaan enaa ole kuumetta (eilen noin 37 astetta eli hyvalta nayttaa) ja jos aamuinen verikoe on ok, niin paastaan huomenna pois! JEEE. Onhan tata sairaalassa lojumista jo ihan riittamiin ollutkin. Mikko tosin hyodynsi vakuutustaan koko rahan edesta: se onnistui repimaan oikeasta keskisormestaan kynnen vieresta ihoa silleen etta lopputuloksena sormi paisui ja naytti vahan tulehtuneelta. No Singh the superlaakari tuli ja teki siihen veitsella viillon, puristi jotain valkosta monjaa ulos ja sanoi etta kylla se siita paranee. Etta nain meilla. Eilen oli vahan masennus paiva mutta tanaan jo parempi mieli kun nayttaa silta etta paastaan pois. Saattaapi olla etta suunnistetaan heti rautatieasemalle ja otetaan eka juna jolla paastaan jonnekin etelaan pain. Mietittiin lentojakin mutta se tulis vahan tyyriiksi, joten se ei oo ainaskaan eka vaihtis. Niin joo ja ostin askettain meille ison villahuovan junamatkojen varalle. Eikohan sen kanssa jo tarkene!

Tätä mieltä potilas on sairaalahoidosta

Tätä mieltä potilas on sairaalahoidosta. Oikeasti se vain esittelee tulehtunutta sormeaan.

Ja tässä se tulehtunut sormi

Ja tässä se tulehtunut sormi

Sillä välin Maiju on ehtinyt käydä ostoksilla

Sillä välin Maiju on ehtinyt käydä ostoksilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *