Tanaan tultiin paikkaan nimelta Vadodara (tai Baroda)

Tanaan tultiin paikkaan nimelta Vadodara (tai Baroda). Lahdettiin puolenpaivan maissa hotellilta kohti Mumbain juna-asemaa. Siella oli pari tuntia odotusaikaa kun haluttiin mieluummin olla hyvissa ajoin. Heti kun tultiin taksista jotkut yritti “auttaa” kantamaan tavaroita mutta huomasivat etta ei paljon voi kun on vaan naa reput. Sitten joku taksiaija halus vieda meita ympari asemaa eri luukuille ja sanoi etta nain pitaa tehda ja et “come here. come. come” ja sitten laks kaveleen toiselle luukulle. Se antoi yhessa vaiheessa esmes sellasen lapun etta oltais peruttu meidan liput tai sitten otettu ne Chennaihin tai silla lailla. Lopulta sanoi etta seiskaa tassa jonossa ja oottakaa etta se luukku aukee puolen tunnin kuluttua niin saadaan liput. Tosin meilla oli jo liput ja paikkanumerot vaunuun mutta nain sen mielesta piti tehda. Oli siella toinenkin kaveri joka ois vieny meita neljaks tunniks kaupunkia kiertamaan muuta meni pois kun sanottiin etta juna lahtee tunnin paasta. Lopulta lahdin (iso M) kysymaan Station Managerilta (jota ajateltiin kylla ihan heti kun tultiin mutta naa kaverit rupes vonkuamaan) ja sitten sen oven luo tuli Head Ticket Collector joka sanoi kun naytin sille lippua etta ei tartte teha mitaan vaan kunhan nousee junaan. Etta silla tavalla. Kannattaa siis aina kysyy kavereilta joilla on nimikyltit. Junamatka meni ihan ookoo. Ei mitaan ylimaaraisia pysahtelyja ja vain 10min myohassa kuuden tunnin matkalla. Juotiin Chaita (eli sellaista maustettua maitoteeta jotka ei tieda) ja sitten Magic Masala -chipseja sellainen pieni pussi. Hintaa niilla oli yht. 17/- eli n. 20cent. Ilmastoitu junavaunu oli ehka turhankin hieno ja ens kerralla kokeillaan koko kansan kakkosluokkaa ja hinta tippuu samalla jonnekin alle kolmasosaan.

Ilmastoitujen vaunujen näkymät ovat keltaisia

Ilmastoitujen vaunujen näkymät ovat keltaisia. Ikkunat on siis värjättyjä jotta ulkoa ei näe niin hyvin sisään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *