Terveisia Mumbaista!

Terveisia Mumbaista! Paastiin perille yheksan tunnin lennon jalkeen puolenyon maissa, ja hotellille tultiin kahden pintaan. Yllattavan vahan mitaan haslinkia siella kentalla muuten. Hotelli ei ole mikaan kovin huippu paikka mutta taysin pateva kuitenkin. Se ei ole turistialuella (ehka kolme kilometria keskusalueesta), ja naapurina on ennemmin ihmisia jotka asuu kadulla ja nukkuu autotien varressa. Ylipaataan on nahty joku kymmenen turistia koko paivana. Nyt tosin enenevissa maarin kun tultiin varsinaiselle turistialueelle. Taalta loytyi heti tama nettikahvilakin.

The tube, Maiju ja Crunchie

The tube, Maiju ja Crunchie. Kaikki mitä oikeastaan voikaan toivoa.

Mumbain katua

Mumbain katua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *