Sinne missä pippuri kasvaa

Pitkästä aikaa tulee taas lähdettyä pidemmäksi aikaa reissuun. Pari kuukautta on just hyvä aika olla paossa. Pääasiallisena matkakohteena on jo lähes kymmenen vuotta ajatuksissa ollut Sri Lanka. Pääasiallisena siksi että menomatkalla pidetään lyhyt stopover Dubaissa.

Sri Lanka oli meillä matka suunnitelmissa jo 2006, mutta silloinen levoton tilanne ja lisäksi lentojen ongelmat siirsivät sen suunnitelman kulkemaan sittenkin maailman katon halki. Tällä matkalla on vanhan reissaamiskärpäsen lisäksi myös paljon uusia: uusi maa, uusi lentoyhtiö, uusi vuosi ja ehkä merkittävimpänä se että matkalla on myös uusi perhe. Saamme siis kokeilla miltä “travellaus” maistuu pienen lapsen kanssa. No, totta puhuen ei kyllä voi ihan hirveästi puhua travellauksesta kun ei hirveästi reppureissata ympäriinsä vaan lähinnä tehdään päiväretkiä muutamasta tukikohdasta käsin. Jotta jotain reppumeininkiä kuitenkin saadaan niin kaikki kamat on pakattu reppuihin ja niitä onkin sitten mukana kaikenkaikkiaan viitisen kappaletta.

image

Tämä nyt oli tämmöinen iltahämärien saatossa pienissä glögipäissään (pitää tuhota ettei mee pilalle avatut) kirjoitettu alustus. Lisää on tulossa parin kuukauden ajan ja jatkossa ehkä hieman enempi tolkulla ja järkevällä sisällöllä. Diu diu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *