We have a plan

No… ainakin parille paivalle. Paatettiin nimittain lahtea pariksi paivaksi Long Islandille joka on parin-kolmen tunnin paattimatkan paassa. Ekaksi meinattiin lahtea Neil Islandille joka on tuossa ihan vieressa, mutta Tourist Centerin mies sanoi, etta kandee menna mieluummin tonne toiselle jos on jo ollut Havelockilla. Kuulemma aika samaa kuin taalla eika oikein tatakaan jaksaisi kun ei voi sukeltaakaan. Tai mina voisin, mutta ei se oo niin kivaa jos yksin menee.

Long Islandilla on vain yksi yksityinen majapaikka missa olla. Ei siis mitaan kauheata turistitungosta voi olla. Ottaen huomioon etta siella ainoassa paikassakin oli ilmeisesti ihan reilusti tilaa, mika voi siis tarkoittaa etta siella ei ole ketaan. Turistimestan ukko soitteli meidan puolesta sinne ja pyys pistaa bookkauksen johonkin tonoon. Itse saarella ei myoskaan pitaisi olla juurikaan mitaan. Siella asuu n. 600 ihmista ja siella on on koulu ja poliisiasema ja jotain kauppakojuja. On siella myos jokin vaneritehdas. Voidaan vaikka lahettaa teille ajankuluksi pari kuutiota jos ei muutakaan keksita 😉 Saas nahda miten saadaan pari paivaa kulumaan. Otetaan kylla kaikki mahdollinen viihdyke mukaan mita meilla on; lukemista, lappari, musaa, opaskirja, snorklauskamat. Ehka niilla saa ajan kulumaan jos se on todellakin niin tylsa mesta kuin milta kuulostaa. Snorklauksen pitaisi olla siella todella hyvaa ja Maijukin saa menna veteen huolimatta haavasta korvassa, kunhan vain pitaa korvatulppaa. Siella saarella on netti, mutta ei tieda toimiiko se yhtaan sen paremmin kuin taallakaan mika ei ole kovin paljoa. Kannykkakaan ei mulla meinaa toimia, joten lisaa juttua tullee seuraavan kerran sitten perjantaina. Tai viimestaan silloin. Perjantaina kaydaan myos uudestaan laakarin pakeilla ja katsotaan jatkosuunnitelmat sitten uudestaan.

Niin… Jossain vaiheessa piti mainita noita saajuttuja. Saat ovat todella suosineet talla kertaa. Parin ekan paivan aikana tuli jotain kuuroja, mutta sittemmin on ollut lahes pelkkaa auringonpaistetta. Valilla kylla kuulee ukkosen jyrahtelevan jossain kauempana. Ei siis ole (ainakaan viela) tarvinnut karsia viimevuotisista kaatosateista tahi lammikoista pihamaalla. Monsuunin pitaisikin loppua syyskuun puolivalissa ennen kuin tulee toinen monsuuni joskus loka-marraskuussa.

Ei ole mennyt tosiaan tama saariloma nyt ihan suunnitelmien mukaan, mutta eikohan tama tasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *