Junaillen alas paahteeseen

Alkuiltaa Delhista!

Paastiin tanne matkan viimeiseen etappiin luksustellen ilmastoidussa junanvaunussa. Ruoka- ja juomatarjoilu pelasivat, kun junan tarjoilijat kantoivat teeta, pikkupurtavaa ja ruoka-annoksia suoraan istumapaikoille. Katevaa kuin mika. Sita paitsi, juna oli vain vartin myohassa.

Ilmastoidun junavaunun turvasta ja pimennettyjen lasien suojista syoksyimme Delhin kaaokseen ja kuumuuteen (ei onneksi niin lakahdyttavaan kuin pelattiin). Juna-asemalta kaahasimme autoriksalla Paharganjin turistikeskittymaan ja lahdimme etsiskelemaan hotellia. Eipa aikaakaan, kun meidat akkasi pari hotellin sisaanheittajaa – onneksemme he halusivat johdattaa meidat juuri siihen majoitusliikkeeseen, josta olimme jo varanneet huoneen. Hotelli sijaitsee pienella sivukujalla, joten sinne olisikin ollut vaikea omin pain loytaa.

Suihkun ja lyhyen lepohetken jalkeen taman paivan ainoaksi missioksi jaanee lahimman McDonaldsin paikallistaminen. Tahdomme roskaruokaa!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *