Kotona ollaan!

Viimeinen puolipäivää meni viimeisiä rahoja tuhlatessa ja vikaa kertaa rantaa katsellessa. Anjunasta lähdettiin taksilla Darbolimin lentokentälle josta lennettiin Mumbaihin. Lento meni ihan ok, mutta oli 1h 45min myohässä. Ei oikeastaan haitannut koska nyt oli vain vahemman odottelua Mumbain kentällä. Mumbain kentällä sitten siirryttiin shuttle bussilla international kentälle jossa odoteltiin ensin 3,5 tuntian check-iniä ja juotiin sika kallista kaljaa (iso kingfisher Rs 250!) ja sitten odoteltiin vielä kolmisen tuntia boardingia ja koneen lähtöä. Lento oli muuten ihan mukava mutta nukuttua ei jostain syystä oikeen saanut kun ei loytanyt hyvaa asentoa. Seitsemalta laskeuduttiin Lontooseen mutta jouduttiin odottelemaan tunti parkipaikkaa ja poliisien tuloa jotka halusivat antaa ilmoituksen koskien maanjäristystä ja sieltäpäin matkaavia. Kentällä oli taas reilu kolme tuntia aikaa odotella Helsingin konetta. Ei siinä juuri muuta sitten ollutkaan paitsi että Helsinki-Vantaan kentällä katosivat matkan ensimmäiset tavarat, kahdet sandaalit (toiset oli viela sellaiset intin släpärit). Matkatavarahihnalla kulkiessa meinaan Maijun reppu oli auki ja meidan pyykkipussi tuli siinä vieressa perässä. Sandaalipussi joka oli ollut siinä paalla oli tipotiessään. Ilmoitettiin siitä henkilokunnalle että reppu oli ollut auki kun se tuli hihnalla ja pitää soitella perään jos ne sieltä vaikka viela loytyisivat. Kotona lisäksi huomattiin että oli myos kolme kangaslyhtyä kadonnut niin ikään siitä repun yläosasta. Saas nähdä tuleeko enää takaisin. Kiitos kaikista kommenteista mutta nyt tämä matkapäiväkirja päättyy ennen kuin tulee aika avata seuraava =).

Viime Goan tunneilla Maiju joutui intialaisnaisten käsittelyyn

Viime Goan tunneilla Maiju joutui intialaisnaisten käsittelyyn

Ja tällainen oli tulos

Ja tällainen oli tulos

Ei ehkä ollutkaan niin hauska juttu

Ei ehkä ollutkaan niin hauska juttu

Mutta sitten jo vähän nauratti

Mutta sitten jo vähän nauratti

Varsinkin kun laittoi letit kiinni

Varsinkin kun laittoi letit kiinni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *