Goa kuittaa taas

Eipa kuulu kovin kummoisia, joulunodottelua taalla tropiikissa vaan. Tasan viikko aikaa kotimatkaan. Eli siis porrataan ympariinsa skootterilla (paitsi tanaan, kun oli krapula)(Mikolla), tehdaan viimeiset ostokset huomisilta markkinoilta, lokoillaan altaalla ja rannalla, yritetaan loytaa sopivia ja viihdyttavia pirskeita. Sunnuntai-iltana kaytiin Hill Top -nimisessa paikassa jossa pidetaan aika usein bileita, ihan hauska ulkoilmapaikka, jossa puunrungot oli maalattu uv-varein ja sai istuskella matolla ja naukkailla teeta jollei jaksanut olla tanssilattialla (ei jaksettu). Mutta ylipaatansa tanne kuuluu aika vahan mitaan erityisempaa, pikkuhiljaa aletaan henkisesti valmistautua siihen etta pitaa palata kylmaan koti-Suomeen. Maanantaina kaytiin uudestaan Mapusassa ja ostettiin toinen, isompi trolley ja muutaman kilon verran paikallisia terasastioita. Taitaa siis tulla aikamoista rahtautumista. No, lentokone kantaa, sano suomenpoika… Ja huomenna viedaan ylimaaraset matkavaatteet hyvantekevaisyysjarjestolle joka sitten jakaa ne koyhille lapsille. Niin etta mahtuu muut roinat paremmin sitten mukaan. No ei kylla oikeesti olla viela niin lahtotunnelmissa kuin milta kuulostaa. Eilen oltiin tosiaan vahan rannalla ryyppaamassa ja tanaan oli krapula ja nukuttiin pitkaan ja voitiin pahoin (siis mina iso-M) rannalla. Kuulumisia viela jonkun kerran ennen kotiintuloa, vaikkei taalla tosiaan mitaan varsinaisesti tapahdu, muuta kuin laiskottelua ja lomailua.

Hill Top bileet

Hill Top bileet

Hill Topissa sai ruokaa tällaisista kojuista eli matolta hiekalla

Hill Topissa sai ruokaa tällaisista kojuista eli matolta hiekalla

Hotellilla oli live-bändi

Hotellilla oli live-bändi. Ei ihan hirveä jättimenestys.

Ihka aito Goan kävijä

Ihka aito Goan kävijä

Rannalla on kyllä ihan kiva tallustella

Rannalla on kyllä ihan kiva tallustella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *