Yha Goalla

Taalla viela Goalla (yllari yllari, ei olla lahdettykaan Nepaliin trekkaamaan extempore tms). Eilen oli keskiviikon Flea Market tuolla toisessa paassa rantaa. Siella oli aivan tolkuttoman paljon kojuja (mm kaikki ne turistisalakraasavaate-kauppiaat, jotka vaanii ympari kylaa teiden varsilla samanlaisissa kojuissa) ja paikoitellen soi teknopoppis cdeita myyvista kojuista. Myos satunnaisia korvankaivelijoita kulki tarjoamassa palveluitaan. Paljon turisteja myos suomesta, nahtiin useita ja vahan valia siella kuuli suomalaissepostusta ymparilla (aika oudon kuulosta, kun kuuteen viikkoon oltiin tavattu vain yksi tytto suomesta ja Keralassakin vain pari). Taalla Anjunassa ei luultavasti ole kovin montaa suomalaista (ei siis olla tavattu yhtakaan) vaan nuo kaikki olivat tulleet etelampana olevilta naapurirannoilta. Hinnat oli taas yhta pilvissa kuin Mumbain fashion streetilla konsanaan. Hinnat tippuivat ensin pyydetysta yleensa n. viidennekseen tai jopa alle. Markkinoilla tuli kierreltya kuutisen tuntia, oli kuumaa mutta tosi varikasta ja ihan viihdyttavaa. Vietettiin hieman lokotaukoa hotellilla ja illemmalla lahdettiin uudelleen rantaan, koska siella piti olla markkinoiden jaljilta paljon porukkaa ja biletysta. Ei siella mitaan nakynyt (tai sitten me oltiin todella vaarassa paikassa, mutta tuskinpa kun tuolla oli kuitenkin aika lailla porukkaa) paitsi parissa baarissa soi musa (toinen teknostelua ja toinen live etno bandi) ja toisen edessa oli tulitaiteilijoita pyorittelemassa tuli sauvoja. Aika hienon nakoista se oli, mutta kylla sita jotain vahan enemman luulisi olevan yhdella Goan kuuluisimmista rannoista. Istuskeltiin joka tapauksessa muutamassa paikassa meren aarella, ennen kuin paatettiin luovuttaa ja lahtea hotellille omiin kemuihin. Kaveltiin kuitenkin rannan toiseen paahan ja siella oli kuin olikin jotain menoa, Goan isoimman yokerhon, Paradison, ovella oli liiketta ja sisalta kuului thumb-thumbia. Kaytiin kyselemassa ovelta mika meno, mihin asti auki, paljon maksaa? Auki kuulemma aamuseitsemaan ja sisaan maksoi Rs 200 miehilta ja naiset ilmaiseksi. Mentiin siis sisaan katselemaan. Siella oli jees meiniki, house-tekno soi ja porukkaa oli tanssilattialla enenevissa maarin. Paikka oli aika hieno, useita terassimaisia kerroksia tahtitaivaan alla ja tanssilattian ymparys koristeltu uv-vareilla. Siella istuskeltiin ja tutustuttiin pariin vanhempaan (mutta nuorekkaaseen) brittiin. Ylipaataan tuntuu etta ollaan melkein nuorimpia koko paikassa. Nama olivat ihan hauskaa seuraa ja siina vietettiin pari kolme tuntia kunnes kalpsittiin hotellille. Tanaan ei oikeastaan ole tapahtunut muuta kuin uimapyrahdys ja vahan ruokailua. Nyt rannalle ja yritetaan saada jollain ilveella viinipullo auki kun ei ole avaajaa (mutta on sellainen tyokalu-Leatherman-homma).

Anjunan ranta on autio

Anjunan ranta on autio

Keskiviikkomarkkinoilta sai mausteita

Keskiviikkomarkkinoilta sai mausteita

Ja huiveja

Ja huiveja

Iltamenot rannalla eivät olleet huikeita

Iltamenot rannalla eivät olleet huikeita. Auringonlaskut oli kyllä ihan kivoja.

Tällainen vale-pukki oli vaeltamassa

Tällainen vale-pukki oli vaeltamassa

Rannalta löytyi paikka sekä viinille että hiekkalilnnoille

Rannalta löytyi paikka sekä viinille että hiekkalilnnoille

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *