Takaisin puskasta

Tultiin takaisin puskasta. Elika oltiin pari yota tuolla Similipal National Parkissa. Ei ollut mikaan luontodokumentti-tyylinen spektaakkeli elainten suhteen, mutta pusikkoa riitti ja maisemia. Toissapaivana siis lahdettiin seiskan jalkeen hotellilta valkoisella Ambassadorilla (sellainen samanlainen mita ne kayttaa takseina) kohti Similipalia. Noin kuuden ja puolen tunnin matkan jalkeen saavuttiin puiston sisalle. Suorilta mentiin ensimmaiselle yopymispaikalle nimeltaan Chahala tai Sal Palace (ei mikaan oikea palatsi). Siina sitten kayskenneltiin pihalla, juotiin teeta oikeista astiasto kupeista (siis lautanen ja kuppi) ja katseltiin buffaloiden (mustat laiskat) ja elefanttien (harmaat laiskat) taistelua suolasta. Norsut toraytteli tanner tomisten ja buffalot rouskutti suolaa. Tuli aika brittivalloittaja olo. Puuttui vain Livingstone, valkoiset safarikyparat ja pari sataa kantajaa raijaamassa ees taas tavaroita. Siina sitten ihmeteltiin sita nakya (josta ei muuten oikeen mitaan nahnyt iltahamarassa), kunnes ei enaa jaksanut ja lepuuteltiin ooteltiin illallista. Sitten nukkumaan.

Meidän Ambassador

Meidän Ambassador

Maisemia Similipalissa

Maisemia Similipalissa

Viidakkkotie

Viidakkkotie

Sal Palace

Sal Palace eli meidän majapaikka

Kyllä... se harmaa möykky on norsu

Kyllä… se harmaa möykky on norsu

Kiva on hörppiä teetä kun voi samalla kattella norsuja

Kiva on hörppiä teetä kun voi samalla kattella norsuja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *