Maailman tylsistyneimmat terveiset sairaalaan teljetylta ja hanen seuralaiseltaan

Aletaan pahemman kerran kyllastya makoiluun ja telkkarin tuijottamiseen. Mieliala vahan maassa.. Haluttaisiin pois. Eihan me tanne Intiaan tultu lohoamaan ja kattomaan leffoja tai vanhoja komediasarjojen jaksoja. Sita vois teha kotonakin ihan ilmatteeks. Vakuutusyhtiolta oli tanaan tullu laakarille vahvistus etta kaikki ok. Ei siis ainaskaan tuhlata omia rahoja. Matkapaivia sen sijaan tuhraantuu ihan turhaan, se meita eniten harmittaa. Tylsista tylsinta! Mutta parannellaan tietenkin rauhassa vaan, ei kai tassa muukaan auta. Illalla kuullaan vahan lisaa tuloksia ja laakari tulee meidan kanssa juttelemaan. Sen mielesta Mikolla on ollu lievaa ihottumaa, jota meista kumpikaan ei kylla osaa huomata, mutta tanaan aamulla se oli kuulemma jo parempi. Valoa nakyvissa? Tuntuu tuo laitoshoito ja vuodelepo vahan ylimitoitetulta toimenpiteelta, kun tarkoitus oli kuitenkin vaan paasta laakarintarkastukseen ja saada jotain laaketta. Mulla sentaan vahan iloa niista konditorioista (ihanaa sitruunaleivosta) ja shoppailusta. Tanaan ostin parit sandaalit (toiset on maailman ihanimmat) noin 12 eurolla. Kaupungilla kuljeskelu on toisaalta vahan ikavaa kun kaikki miehet tuijottaa jatkuvasti. Kukaan ei ilmeisesti ole maininnut etta se on hirmu rumaa kaytosta.

Sairaalaruoka on ihan mainiota

Sairaalaruoka on ihan mainiota

Eikun ei se ollukaan potilaalle

Eikun ei se ollukaan potilaalle. Olis varmaan hyvää.

Potilas saa tätä

Potilas saa tätä. Intialaista ruokaa mauttomana laitosversiona. Yuk.

Maailman ihanimmat sandaalit

Maailman ihanimmat sandaalit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *