Agra ja Taj Mahal

Jottei paivana nakisi liian vahan, pyrahdettiin sitten samana paivana viela Agraankin katsomaan Taj Mahalia (tosi pieni pyrahdys, oltiin n. 4h yhteensa Agrassa). Oli se kylla hieno (Mikosta ei tosin kovin kummonen), mutta tuskin ihmeellisempi kuin kuvissa. Tuli silti sellainen olo etta on oikeasti Intiassa, vaikkei se kylla mitaan oikeinta Intiaa olekaan. Sinne on myos suhteellisen hyvat (intian mittapuulla) turvatoimet. Oli pienta haslinkia kun sinne ei saa vieda kannykoita ja mun (Mikko) piti kayda laittamassa kannykka semmoiseen cloak roomiin (ne ei huomannu Maijun kannykkaa niin sen ei tarvinnu =). Jarjeton maara ihmisia ja jos aikoo menna sinne sisalle asti niin joutuu kirjaimellisesti tunkemaan ittensa sinne. Meidan ajoitus oli kylla suhteellisen loistava, silla tullessa olleet n. 10 metrin jonot olivat muuttuneet sellaisiksi jotain 100+ metrisiksi. Kaikki ilmeisesti haluaa menna katsomaan sita auringonlaskussa. Otettiin paluumatkalle bussiasemalle pyorariksa joka osoittautui pieneksi “seikkailuksi”. 5min ajon jalkeen kaveri tormasi lehmaan, pysahtyi, tarkisti pyoran ja totesi sen olevan kunnossa ja irroitti lehman karvat, jotka oli tarttunu kiinni. Sitten muutaman minuutin ajon jalkeen mies rupesi pysahtymaan ja kysyi josko voisi menna rukoilemaan moskeijaan. No mikapas siina. Siina sitten seisoskeltiin riksan kanssa viitisen minuuttia ja sitten taas jatkettiin. Vahan ennen kuin tultiin perille kaveri pysahtyi viela ostamaan n. kilon banaaneja vihanneskauppiaalta. Mahtaisikohan tammoinen toimia suomentaksissa?

Taj Mahal

Taj Mahal. Klassinen postikorttikuva.

Tuosta ehkä hieman näkee millainen tunkeminen sinne kaikkein pyhimpään oikein on

Tuosta ehkä hieman näkee millainen tunkeminen sinne kaikkein pyhimpään oikein on

Pyöräriksakuski

Pyöräriksakuski

Me pyöräriksan kyydissä

Me pyöräriksan kyydissä

Nainen ja hänen ratsunsa

Nainen ja hänen ratsunsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *