Tultiin tanaan tanne Udaipuriin

Tultiin tanaan tanne Udaipuriin. Bussin piti lahtea klo 21:15. Bussille itseasiassa meidat kuljetettiin 21:45 (se siis olikin jossain n. kilsan paassa). Bussi liikkui n. 1/2 min 22:05. Sitten taas odoteltiin. Joskus 22:15 sitten mentiin oikeasti. Kyyti oli jonkin verran pomppuista. Niin.. ja bussi oli a/c bussi jossa oli sleeper paikkojakin. Eikun .. tota siis jos a/c tarkoittaa avonaisia ikkunoita ja sleeper paikat sita etta joku apukuski nukkuu kuskin ylapuolella luukun takana olevassa kammiossa. Sitten ehka.. mutta vain ehka. No ei se mitaan vaikka oltaisiin saastetty n. 160/- jos oltais otettu vastaava julkinen bussi. Perille paastiin kuiteskin klo 6:30 eli jotain 8:20 oli kokonais matka-aika. Matkan aikana oli joitakin pysahdyksia (n. 20min/kpl) ja Maiju sai rikottua kolovessan kuparisen motarin varressa olevassa huoltis/hotellissa (niissa kaikissa soi muuten varmaan 24/7 jokin hindi tanssipoppijyta aivan levottoman kovaa). Ite kokeilin tuota koloponttoa jo junassa tosin on vasta tuntumaa nummero ykosesta. Perilla meidat heitti yksi tyyppi sen kaverin hotelliin josta sitten otettiin huone. Saatiin kaverirabattia 100/- ja huone maksaa 200/- (kait.. ei olla viela maksettu ;).

Vadodaran pikkukatu

Vadodaran pikkukatu

Sur Sagar ja Shiva-patsas

Sur Sagar ja Shiva-patsas

Tämä avulias poika saattoi meidät takaisin oikealle sunnalle

Tämä avulias poika saattoi meidät takaisin oikealle sunnalle

Vadodaran tori illalla

Vadodaran tori illalla

Vadodaran hotellihuone

Vadodaran hotellihuone Hotel Chandal Mahalissa

Yöbussissa

Yöbussissa. Ei siis tietoa a/c:stä tai muistakaan mukavuuksista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *