Viela Mumbaissa

Viela Mumbaissa. Tanaan on saadetty kulkuyhteyksia eteenpain. Joku travel agent -seta hommas meille junaliput Vadodaraan. Vahan saatamiseksi meni kun se osti ensin liput talle iltapaivalle ja joutui sitten viela lahtemaan niita vaihtamaan. Hassua. Paatettiin myos ostaa lentoliput Goalta Mumbaihin niin etta paastaan oikeastikin kotio. Lisaks ollaan kavelty uusilla sandaaleilla taas kilometritolkulla, ja jalat on ihan hajalla. Kaytiin paikallisessa WTC:ssa, jossa on kauppoja. Mukaan lahti vihreaa ainakin-luullakseni-silkkia, maksoi n. 3,60 e per metri. Nyt ollaan menossa kohti hotellia, haetaan ehka vahan mattoa paikallisesta McDonaldsista. Eilen jo testattiin paneer salsa wrappia, oli sikkehyvaa. Aika kallista, tai siis ei halvempaa kuin muu ravintolaruokailu (paneer wrap meal jotain 80 rupiaa, 1,5 e). Paikallista safkaa saa 20-40 rupialla, siihen ehka viela riisi paalle noin kympilla. Juoma samoin n. 10 rupiaa. Mutta jos haluaa ylikansallista roskaruokaa niin Makkeja ei enaa taideta muualta loytaa. Nyt siis syomaan, sitten hotellille ja vahan Kingfisheria…

Hökkelikylää hotellia vastapäätä

Hökkelikylää hotellia vastapäätä. Näitä jatkui tientoisella puolella kilometrin verran matkalla oikeille kaupunkimestoille.

Hökkelilapset olivat aika filmaattisia

Hökkelilapset olivat aika filmaattisia. Annettiin niille kyvät.

Mikko mäkkärin jonossa

Mikko mäkkärin jonossa. McAloo Tikki… om-nom-nom.

Jalat saivat hieman runtua sandaaleilla kävellessä

Jalat saivat hieman runtua sandaaleilla kävellessä. Sandaalit läksi roskiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *