Jatkoa Mumbaista

Jatkoa.. Lampoa riittaa, varmaan reilu kolkyt astetta paivisin ja vahan vahemman yoaikaan (n. 25 astetta kun tultiin lentokentalle). Ilmastointi on kiva asia mutta siita lahtee kylla kauhea melu. Juomaa kuluu paljon kun hikoiluttaa niin hirmusti. Eksoottisin juoma tahan mennessa on ollu seetafal-milkshake. Tosi hyvaa oli myos vesimelonimehu. Yksinkertainen mutta toimiva juoma on lisaksi lime-vesi tai -sooda jota saa kaikkialta ja johon siis puristetaan tuoretta limea.

Juomat oli oikeasti parempia kuin ilme antaa ymmärtää

Juomat oli oikeasti parempia kuin ilme antaa ymmärtää

Gateway of India

Gateway of India. Aika tyhjillään tällä kertaa.

Pientä arvuuttelua seuraavista liikkeistä

Pientä arvuuttelua seuraavista liikkeistä Horniman Circlen puistossa

Tanaan on oltu ahkerasti ostoksilla ns. Fashion streetilla missa on kauheesti kaikenlaisia vaatekojuja. Tuhlattiin sinne jotain 30 euroa, saatiin siihen hintaan: miesten ja naisten nahkasandaalit, naisten slapari-mallin sandaalit, kaksi naisten puuvillapaitaa, yksi miesten paita ja yksi naisten asu jossa on housut ja paita. Kengista taidettiin maksaa ihan liikaa (n. 20 euroa kolmista), mutta ne olikin ekat ostokset eika viela paasty ihan tinkimisen makuun. Se on ylipaataan vahan turhauttavaa kun tavarat on kuitenkin tosi halpoja ja aikaa kuluu myos. Se huomattiin silti etta kaikesta pyydetaan kahdeksan tai kymmenenkin kertaa enemman kuin milla lopulta myydaan, eli pitaa aloitta itse niin alhaalta kuin kehtaa – tai ei kehtaa ;).

Huijari-kenkäkauppiaat

Huijari-kenkäkauppiaat. Ehkä oikeasti oli enempi omaa osaamattomuutta kuin huijausta. Tinkaa, tinkaa, tinkaa.

Ensimmäinen oikea inkkariateria

Ensimmäinen oikea inkkariateria. Oli ihan okei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *